Na het eerste contact via e-mail of telefoon volgt meestal eerst een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen, beantwoord ik graag jullie vragen en hoor ik graag hoe jullie dag eruit gaat zien en welke plannen en wensen jullie hebben.

Gedurende de dag fotografeer ik het liefst de momenten zoals ze gebeuren, met zo min mogelijk inmenging, zonder ze te creëren. (Dit geldt natuurlijk niet voor de fotosessie van jullie zelf!) Hierdoor ontstaat bij jullie en jullie gasten een ontspannen en relaxte sfeer waarbij iedereen gewoon lekker zichzelf is. Juist deze ontspannen sfeer levert de mooiste foto’s op van alle speciale, emotionele, leuke en grappige momenten.

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht en maak zo min mogelijk gebruik van flitslicht.  Juist door zoveel mogelijk met natuurlijk licht te fotograferen bewaar ik de authentieke sfeer die je vaak verliest bij het gebruik van flitslicht. Daarnaast is het voor jullie en jullie gasten ook gewoon prettiger als er niet continu geflitst wordt. Flitsen doe ik wel, maar alleen indien het natuurlijk licht niet toereikend of mooi genoeg is. Tijdens de fotosessie zal ik wel flitslicht gebruiken.

Na de trouwdag worden alle foto’s individueel & professioneel nabewerkt op o.a. kleur, helderheid, contrast, belichting, uitsnede.  Uiterlijk 4 tot 6 weken na het huwelijk zijn de foto’s klaar. Jullie krijgen alle foto’s in de hoogste resolutie op usb of online ter download.

fotograaf zwolle

Prijzen bruidsreportage

Iedere dag is anders. Elke reportage kan bijvoorbeeld met en zonder album geboekt worden. Daarom ter indicatie een vanaf prijs.

Een reportage is al te boeken vanaf €845,-

Check of jullie dag nog beschikbaar is en klik hier voor de tarieven

Menu