Uitvaartfotografie om herinneringen aan het afscheid voor u te bewaren

De tijd en wereld staan stil, het is niet te bevatten en waarschijnlijk dringt niet alles tot u door. Bij het laatste afscheid wordt er niet altijd gedacht aan fotografie.Toch is het bijzonder en mooi om een fotograaf bij de uitvaart aanwezig te laten zijn. Tijdens de uitvaart wilt u zich richten op elkaar en op het afscheid nemen van uw dierbare.
De dag is aan u voorbijgegaan, u beleefde de gebeurtenissen als een roes. Van het afscheid zelf houdt u in de meeste gevallen weinig tastbaars over. En hoe was het precieze verloop van de dag, wie waren er aanwezig? Foto’s geven weer wat er allemaal is gebeurd, van overzichtsfoto’s tot sfeervolle details.

Foto’s die het verloop van de dag hebben geregistreerd en foto’s die de liefde voor de overledene en elkaar in beeld brengen.
Ook voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn of voor jongere kinderen geven de foto’s een herinnering voor later, een mogelijkheid om op een zelfgekozen moment de foto’s terug te kijken.

Er moeten al genoeg zaken geregeld worden dus hanteer ik een eenvoudige prijsstelling voor uitvaartfotografie.

 

Een basisbedrag van €395 voor de uitvaart van maximum 5 uur.

 

* Een ruime keuze van 40 tot 75 hoge resolutie bestanden

 

* Selecteren en beeldbewerking

 

* Verzenden via WeTransfer of op USB

 

* Verzendkosten


* BTW

 

Bedrag is inclusief reistijd en brandstof in een straal van 75km vanaf Zwolle.

Al vanaf €75 een fotoboek

Een album van de uitvaart is zo enorm waardevol.Een fotoalbum is tastbaar, je hebt iets fysiek in handen nl. een herinneringsalbum dat je altijd kunt meenemen.

 

De foto's van uw keuze kan ik verwerken in een prachtig album. Een (basis)album van €75 bevat 30 pagina's, formaat 20x30 en is inclusief ontwerp- en verzendkosten.

Denk eens aan een extra exemplaar van het gemaakte album voor familie en/of vrienden. Deze zijn voordelig want de ontwerpkosten worden enkel bij het eerste album berekend.

Om een passende offerte te maken bespreek ik graag uw wensen.

fotograaf zwolle uitvaart

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle