Mijn stijl van fotografie is een documentaire/journalistieke stijl fotografie. Die kent een meer ongedwongen en informeel karakter dan de traditionele fotografie. De documentaire stijl fotografie kenmerkt zich door het weergeven van een zo realistisch mogelijk beeld.

Documentaire fotografie is het moment en de sfeer van de dag vastleggen. Ik zoek als fotograaf naar momenten die me aantrekken en ik streef ernaar om de emoties en energie van de dag vast te leggen gedurende de dag.

Als documentair fotograaf ben ik op mijn creatiefst als ik de hele dag mag rondzwerven om de perfecte foto’s te maken. Deze momenten die jullie ontgaan, vang ik met mijn camera.

Op mijn website is veel zwart/wit fotografie te zien. Natuurlijk fotografeer ik ook in kleur. Klik HIER voor de pagina met een selectie van nog meer foto’s. Wil je alles helemaal in zwart/wit gefotografeerd hebben? Dat kan ook, kijk daarvoor bij NOIR.

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116

Trouwfotografie


Mijn stijl van fotografie voor bruiloften is een documentaire/journalistieke stijl fotografie. Die kent een meer ongedwongen en informeel karakter dan de traditionele trouwfoto’s.  De documentaire stijl bruidsfotografie kenmerkt zich door het weergeven van een zo realistisch mogelijk beeld van de trouwdag.

Documentaire trouwfotografie is het moment  en de sfeer van de dag vastleggen. Ik zoek als trouwfotograaf naar momenten die me aantrekken en ik streef ernaar om de emoties  en energie van de dag vast te leggen gedurende de dag.

Als documentair trouwfotograaf ben ik op mijn creatiefst als ik de hele dag mag rondzwerven op de trouwdag om de perfecte foto’s van de bruid, bruidegom en haar gasten te maken. Deze momenten die jullie ontgaan, vang ik met mijn camera.

Ik streef ernaar om de schoonheid van de dag vast te leggen, van bruidspaar tot gasten. Zij maken de dag bijzonder en wanneer de trouwdag  voorbij is, zijn het  de foto’s die ervoor zorgen dat jullie deze mooie dag weer opnieuw beleven.

Op mijn website is veel zwart/wit fotografie te zien. Natuurlijk fotografeer ik ook in kleur. Klik HIER voor de pagina met een selectie van nog meer trouwfoto’s. Wil je je trouwdag helemaal in zwart/wit gefotografeerd hebben? Dat kan ook, kijk daarvoor bij NOIR.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle