Lieve woorden

Mooi!

trouwfotograaf zwolle

"Edwin was op een hele spontane en prettige manier aanwezig op onze bruiloft. Hij is creatief en flexibel ingesteld, neemt leuke initiatieven en sluit goed aan bij de wensen van het bruidspaar. Omdat wij een fietstocht maakten met de gasten, heeft hij zijn bakfiets meegenomen in de auto en kon zo met materiaal en al meefietsen en foto's maken! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto's, waarmee wij een mooie herinnering hebben aan dit feest!"

Prachtig!

trouwfotograaf zwolle

We hebben als herinnering aan onze bruiloft een prachtig beeldverslag gekregen van Edwin.De bijdrage van Edwin was zorgvuldig, betrouwbaar, op de achtergrond aanwezig, vriendelijk, staat open voor de wensen. Hij wist op relaxte en journalistieke wijze ons verhaal te vangen.

Spontaan!

trouwfotograaf zwolle

Edwin heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We trouwden in twee dagen, en hij heeft twee dagen non-stop gefotografeerd. Hij heeft de mooiste momenten prachtig vast weten te leggen, zonder dat wij doorhadden dat de lens op ons gericht was. Alle gasten spraken erover hoe spontaan de fotograaf was en het prachtige resultaat.

Referenties

 

Portet bomenlaanClaudia en Jeroen

We hebben als herinnering aan onze bruiloft een prachtig beeldverslag gekregen van Edwin.De bijdrage van Edwin was zorgvuldig, betrouwbaar, op de achtergrond aanwezig, vriendelijk, staat open voor de wensen. Hij wist op relaxte en journalistieke wijze ons verhaal te vangen.

 

BW portret Reimink Anne en Ivo

“Eind januari belden we Edwin op. Of hij 12 en 14 februari tijd en zin had om een reportage te maken. 2016? Nee, 2015. Maar dat is over drie weken……. Edwin bleef rustig, vond het leuk dat  we via via aan zijn naam waren gekomen. Helemaal goed! Zowel in de voorbereiding, als op de   momenten zelf was Edwin erg flexibel. Ook was hij altijd op tijd. Maar wat bij een fotograaf nog veel belangrijker is: We hebben prachtige foto’s van onze bruiloft. Vooraf hebben we bewust gekozen voor de ‘journalisten stijl’ en ook de vele zwart-wit foto’s. Een keuze waar we achteraf zeker geen spijt van hebben gehad. Als getrouwd stel kunnen we nu zeggen: Edwin Goed is goed”

 

Bas en Merel

Bas en Merel

“Edwin was op een hele spontane en prettige manier aanwezig op onze bruiloft. Hij is creatief en flexibel ingesteld, neemt leuke initiatieven en sluit goed aan bij de wensen van het bruidspaar. Omdat wij een fietstocht maakten met de gasten, heeft hij zijn bakfiets meegenomen in de auto en kon zo met materiaal en al meefietsen en foto’s maken! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto’s, waarmee wij een mooie herinnering hebben aan dit feest!”

 

Johanneke en Lian

Bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft. Meteen bij de kennismaking wisten we dat jij de fotograaf zou worden voor onze trouwdag. Je relaxte insteek vonden we heel prettig en je stijl sprak ons aan! Ook op de dag zelf hebben we je als erg plezierig ervaren. We hebben eigenlijk nauwelijks door gehad dat je foto’s nam. Toen we de slideshow kregen waren we verbaasd over sommige momenten die waren vastgelegd!

 

              Vincent en Marleen

Edwin heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We trouwden in twee dagen, en hij heeft twee dagen non-stop gefotografeerd. Hij heeft de mooiste momenten prachtig vast weten te leggen, zonder dat wij doorhadden dat de lens op ons gericht was. Alle gasten spraken erover hoe spontaan de fotograaf was en het prachtige resultaat. Het uiteindelijke album is in samenspraak en is daarmee helemaal geworden zoals wij gehoopt hadden, en een beetje meer! Edwin bedankt!

 

Paul en Floor

“Voor onze trouwdag zijn we op zoek gegaan naar een fotograaf en daarbij klikte het telefoongesprek en persoonlijke ontmoeting meteen goed met Edwin. We waren op zoek naar iemand die spontane, leuke en vooral niet vooraf ingestudeerde foto’s maakte bij ons thuis, tussen de tulpen en in hartje Zwolle. Het gemak waarmee Edwin omgaat met ons tijdens de dag is ons zeer goed bevallen. Met name dat hij rustig de tijd neemt, zich niet opzichtig opstelt (je hebt meestal niet door dat hij erom heen loopt) en ook hele goede en leuke foto’s heeft gemaakt. Al met al een zeer prettige fotograaf om mee samen te werken en hij heeft gehoor gegeven aan onze wensen”.

 

Jan-Henk en Inge

Edwin heeft vorig jaar onze bruiloft gefotografeerd. Hij was er de hele dag bij en het resultaat is geweldig. Het is een fijne fotograaf, omdat hij ons tijdens de fotoshoot heel erg op ons gemak stelde en dat we gedurende dag niet door hadden dat we gefotografeerd werden. We zijn zeer tevreden met de foto’s! Hij heeft ook ons fotoboek gemaakt en hij vond het niet erg dat we hier zelf ook wensen in hadden. Het is super mooi geworden! Ik kan hem echt iedereen aanraden.

 

Ton en Lusy

Great Ed,

These are the first moments of our life together and you got the best glimpses. You get all the compliments from my friends and parents too. It is very special and unordinary the pictures you did, exactly what were our imaginations.

Love, Lusy and Ton

 

 

 

 

Bewaren

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle