Lieve woorden

Mooi!

fotograaf zwolle

"Edwin was op een hele spontane en prettige manier aanwezig op onze bruiloft. Hij is creatief en flexibel ingesteld, neemt leuke initiatieven en sluit goed aan bij de wensen van het bruidspaar. Omdat wij een fietstocht maakten met de gasten, heeft hij zijn bakfiets meegenomen in de auto en kon zo met materiaal en al meefietsen en foto's maken! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto's, waarmee wij een mooie herinnering hebben aan dit feest!"

Prachtig!

fotograaf zwolle

We hebben als herinnering aan onze bruiloft een prachtig beeldverslag gekregen van Edwin.De bijdrage van Edwin was zorgvuldig, betrouwbaar, op de achtergrond aanwezig, vriendelijk, staat open voor de wensen. Hij wist op relaxte en journalistieke wijze ons verhaal te vangen.

Spontaan!

fotograaf zwolle

Edwin heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We trouwden in twee dagen, en hij heeft twee dagen non-stop gefotografeerd. Hij heeft de mooiste momenten prachtig vast weten te leggen, zonder dat wij doorhadden dat de lens op ons gericht was. Alle gasten spraken erover hoe spontaan de fotograaf was en het prachtige resultaat.

Menu