Ik denk dat iedereen die mij persoonlijk heeft ontmoet, zal weten dat ik een enorme passie heb voor zwart-wit fotografie. Vooral zwart-wit trouwfotografie. Hoewel zwart-wit werk veel aanwezig is in mijn trouwreportages (ongeveer 60-70% van mijn uiteindelijke output is zwart-wit), is er ook plek voor kleur.

Als ik terugdenk aan de soorten fotografie waar ik door werd aangetrokken in mijn vroege jaren, en als ik kijk naar de meerderheid van de fotoboeken op mijn boekenplank, zwart-wit geniet mijn voorkeur.

Als huwelijksfotograaf is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de foto’s die ik neem juist belicht zijn, de juiste compositie hebben en een verhaal vertellen. Of ik nu in zwart-wit of kleur fotografeer, deze parameters veranderen hierdoor niet.

Echter, bij het fotograferen in zwart-wit, kijk ik zeker meer naar het licht en het verhaal. De emotie en de passie binnen een beeld kan sterker worden gevoeld door de kijker in een, naar mijn mening, zwart-wit beeld.

Je kan je trouwdag geheel in zwart-wit laten vastleggen. Bij mij heet dat pakket Noir. Anders dan kleur is de foto in zwart/wit pakkender, dramatischer en sprekender daar waar kleurenfoto’s nog weleens af kunnen leiden van het onderwerp door felle kleuren naast het onderwerp.

Kiezen jullie voor deze optie neem dan contact met me op voor een speciale prijs. Jullie krijgen daarvoor alle door mij geselecteerde foto’s in uitzonderlijk mooi zwart/wit.

De foto’s ondergaan na de standaard bewerking een mooie zwart/wit omzetting.

Fotograaf Zwolle

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle