Het Koningin Wilhelminabos

“Een ere-monument voor mensen die aan kanker zijn overleden.” Zo beschreef een bezoeker de Gedenkplek in het Koningin Wilhelminabos. Op deze Gedenkplek staan glaspanelen met namen van dierbaren die aan kanker zijn overleden. Namen die de herinnering levend houden.
Rondom de Gedenkplek vormt zich nu een bos. Dat bos symboliseert het leven. Het groeit, biedt beschutting, sterft af en geeft daarmee leven door. Het bos biedt ook rust en ruimte voor onze herinneringen, voor vreugde, voor verdriet.

Tijdens mijn bezoek aan het gedenkbos heb ik een korte reportage gemaakt. De beelden zijn gemaakt met de Fujifilm XPro2 en de Fujinon XF 56mm 1.2 R lens.fotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWFfotograaf zwolle blog gedenkbos KWF

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle