Sinds kort fotografeer ik ook met de nieuwste telg uit de Fuji X serie. Geweldige camera en voortreffelijkebeelden rollen er uit. Het is een genot om met de X-H1 op stap te gaan. Lees hieronder over de X-H1 en lees verder hoe andere fotografen deze camera ervaren.

Mooie review van Kevin Mullins over de Fuji GFX 50S. In het engels, maar erg goed en leesbaar geschreven.

Kevin Mullins is één van de fotografen waarvan ik regelmatig zijn werk op zoek en bewonder. Hij is slechts een paar jaar full-time aan de slag als trouwfotograaf, maar is daarin nu al één van de vooraanstaande trouwfotografen in Groot Brittannie. Kevin is officieel Fuji X fotograaf. Een titel die je pas krijgt wanneer je je meer dan verdienstelijke hebt gemaakt in de fotografie én werkt met Fujifilm apparatuur. In nederland is het bijvoorbeeld Martin Hogeboom die deze eer dit jaar ten beurt viel. Ik bewonder vooral de trouwfotografie van Kevin. Klik op de foto en kijk en geniet!

Kevin mullins

Toen Fujifilm eind maart met versie 2.0 de eerste 27 uitbreidingen voor de X-T2 heeft uitgebracht, hadden ze al beloofd dat deze Kaizen update voor je camera in mei nog verder zou worden uitgebreid met 6 extra functies. Vanaf nu kun je het vervolg van deze Kaizen update als versie 2.10 downloaden. Klik op de foto en lees verder op het blog van Greg Theulings.

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116