Fotoboeken

Een reportage is eigenlijk pas echt compleet met een mooi boek. Het is natuurlijk leuk om al je foto’s digitaal te hebben en te bekijken, maar een echt tastbaar fotoboek is tijdloos.

De fotoboeken die ik aanbied zijn zogenaamde digitale boeken. Dat wil zeggen dat de foto’s direct op de pagina’s gedrukt zijn. Geen ingeplakte foto’s dus, maar mooie nette stijlvolle bladen van een hoge kwaliteit.

Dit eigentijdse fotoboek onderscheidt zich door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. De boeken worden door een boekbinder met de hand gemaakt.

Een fotoboek bestaat standaard uit 30 pagina’s en is uit te breiden tot 60 pagina’s.
Standaard wordt een fotoboek geleverd met een linnen omslag in stijlvol grijs donkerblauw of gemêleerd (zandkleurig) linnen. Daarnaast zijn alle boekomslagen beschikbaar in zes kleuren luxe leer en een suède grijs. Hierbij kunt u ook voor een combinatie van foto en leer (of suède) kiezen (fotocover, cooper, delon, newman of passe-partouts).

Een echte eyecatcher in het assortiment is een fotoboek met Acrylcover. Met een prachtig diepte-effect en een intensieve kleurweergave komt de foto en het boek nog beter tot zijn recht. Bovendien is het materiaal zeer duurzaam en beschermt het uw afdruk tot in lengte van jaren.

Al vanaf €295 een fotoboek