Mijn stijl van fotografie voor bruiloften is een documentaire/journalistieke stijl fotografie. Die kent een meer ongedwongen en informeel karakter dan de traditionele trouwfoto’s.  De documentaire stijl bruidsfotografie kenmerkt zich door het weergeven van een zo realistisch mogelijk beeld van de trouwdag.

Documentaire trouwfotografie is het moment  en de sfeer van de dag vastleggen. Ik zoek als trouwfotograaf naar momenten die me aantrekken en ik streef ernaar om de emoties  en energie van de dag vast te leggen gedurende de dag.

Als documentair trouwfotograaf ben ik op mijn creatiefst als ik de hele dag mag rondzwerven op de trouwdag om de perfecte foto’s van de bruid, bruidegom en haar gasten te maken. Deze momenten die jullie ontgaan, vang ik met mijn camera.

Ik streef ernaar om de schoonheid van de dag vast te leggen, van bruidspaar tot gasten. Zij maken de dag bijzonder en wanneer de trouwdag  voorbij is, zijn het  de foto’s die ervoor zorgen dat jullie deze mooie dag weer opnieuw beleven.

Op mijn website is veel zwart/wit fotografie te zien. Natuurlijk fotografeer ik ook in kleur. Klik HIER voor de pagina met een selectie van nog meer trouwfoto’s. Wil je je trouwdag helemaal in zwart/wit gefotografeerd hebben? Dat kan ook, kijk daarvoor bij NOIR.

Menu