Bruut en Wilfried de Jong

Wilfried de Jong is niet alleen programmamaker, maar ook een groot jazzliefhebber. De Rotterdammer viel als een blok voor de jonge muzikanten van BRUUT!, volgens de Volkskrant “een van de vuigste jazzbandjes in het clubcircuit. Hun opzwepende, vurige, door rock-‘n-roll gedreven jazz moet je vooral live ondergaan.” De Jong laat zich door hun muziek inspireren tot het schrijven van verhalen over mensen uit de rafelranden van de stad en draagt die voor in zijn kenmerkende energieke en theatrale stijl. Muziek en tekst versmelten tot één geheel; het swingt, het beeft en het tintelt op het podium.

Enige tijd terug waren ze in het zwolse Odeon. Alle foto’s zijn geschoten met de Fujifilm: Fujifilm XT2, Fujifilm 56mm 1.2 , Fujiflm 23 1.4 en =de Fujifilm 50-140.

fotograaf zwolle fotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jongfotograaf zwolle bruut odeon wilfried de jong

 

Sneevlietstraat 8 8015AJ Zwolle

06-55 71 35 17

e-mail: info@edwingoed.nl

KvK: 08182116

fotograaf zwolle
fotograaf zwolle